Είναι σπάνιο για τους περισσότερους ανθρώπους να διαθέσουν έστω και μία ώρα από το χρόνο τους για να διερευνήσουν τους στόχους υγείας & ευεξίας που θα ήθελαν να κατακτήσουν, με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία.

 

Ως Health Coach, έχω δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που σου δίνει τη δυνατότητα να καθορίσεις με ακρίβεια και να κατακτήσεις τους στόχους σου είτε αυτοί είναι να χάσεις βάρος, να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια ή να μάθεις να διαχειρίζεσαι το άγχος σου. Καθ'όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου, έχω μελετήσει σε βάθος τις πιο σημαντικές διατροφικές θεωρίες και έχω σπουδάσει άκρως αποτελεσματικές τεχνικές συμβουλευτικής για να σε βοηθήσω να βρείς το σωστό τρόπο ζωής που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσένα.

 

Οι περισσότερες προσεγγίσεις για την υγιεινή διατροφή επικεντρώνονται σε θερμίδες, υδατάνθρακες, λίπη και πρωτεΐνες. Αντί να δημιουργώ καταλόγους με περιορισμούς και λίστες με "καλά" και "κακά" τρόφιμα, προτιμώ να καθοδηγώ τους πελάτες μου να διερευνήσουν ποιές από τις επιλογές τους, τους ωφελούν πραγματικά και ποιές αποτελούν εμπόδιο στο να επιτύχουν τους στόχους τους. Μαζι καθορίζουμε τους στόχους τους και εφαρμόζουμε σταδιακά μικρές αλλαγές (διατροφικές και μη) κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, οι οποίες λειτουργούν αθροιστικά και φέρουν συλλογικά πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα από αυτά που περίμεναν αρχικά. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά που θέλουν να βελτιώσουν μέσα στις συνθήκες της μοναδικότητάς τους.

Συνεδρίες Health Coaching

Κλείσε ραντεβού τώρα για να μάθεις πως μπορώ να σε βοηθήσω να ζεις με περισσότερη υγεία και ευεξία!

brooke-lark-oaz0raysASk-unsplash_edited.
brooke-lark-289769-unsplash.jpg

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Health Coaching

Δραγατσανίου 6, Αθήνα (Πανεπιστήμιο)

Διάρκεια: 60 λεπτά

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Health Coaching

Διαδυκτιακή (Skype)

Διάρκεια: 60 λεπτά

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΩΝ

Δια Ζώσης ή Διαδυκτιακή

Διάρκεια: 60 λεπτά

​Άρθρα

Instagram

@eleanakanellou

©2019 Wonderful Living by Eleana Kanellou. All Rights Reserved.