top of page

Λίγα λόγια για εμένα...

Από μικρή είχα καλλιτεχνικές τάσεις και μια βαθιά επιθυμία να κάνω τον κόσμο γύρω μου πιο όμορφο, γι’αυτό σπούδασα Αρχιτεκτονική Εσωτερικών χώρων κι έκανα το μεταπτυχιακό μου εδώ στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή όμως συνειδητοποίησα πως η πραγματική μου αγάπη ήταν η μόδα κι αποφάσισα να πάω στη Νέα Υόρκη να σπουδάσω Σχέδιο Μόδας και να ζήσω εκεί. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία που με βοήθησε να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και να δω τον κόσμο με άλλα μάτια.

Αφού τελείωσα τις σπουδές μου στη Νέα Υόρκη, εργάστηκα σαν ενδυματολόγος, στυλίστρια & set designer σε περιοδικά μόδας και αργότερα σαν Visual Merchandiser σε γνωστά πολυκαταστήματα και κορυφαίους οίκους μόδας, όπου είχα αναλάβει όλο το δημιουργικό κομμάτι, από σχεδιασμό και δημιουργία βιτρινών, μέχρι styling  και τοποθέτηση προϊόντων. Ήταν ένα επάγγελμα που λάτρευα, μου ταίριαζε πολύ και μια πολύ καλή καριέρα με προοπτικές. Μέχρι τη στιγμή που δε μου ταίριαζε και τόσο, δε με εξέφραζε όσο θα ήθελα και ουσιαστικά ερχόταν σε αντίθεση με όλα αυτά που πίστευα. Όταν δεις τον κόσμο της μόδας από μέσα, βλέπεις πράγματα που δεν είναι εμφανή στον καταναλωτή, όπως την εκμετάλλευση, τον υπερκαταναλωτισμό και την υπερβολή, όλα με απώτερο σκοπό το κέρδος. Ουσιαστικά αναφέρομαι στη βιομηχανία της μόδας η οποία μας στρέφει στον υπερκαταναλωτισμό δημιουργώντας μας νέες ανάγκες κάθε δευτερόλεπτο που είναι ουσιαστικά αδύνατον να καλύψουμε.

Παράλληλα ασχολήθηκα με πολλά καινούρια και διαφορετικά πράγματα όπως η γιόγκα, το Qi Gong, το Flying Trapeze και η αναρρίχηση, ταξίδεψα, διάβασα πολύ, παρακολούθησα σεμινάρια αυτογνωσίας, γνώρισα ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο και τελικά κατάλαβα πως όλα αυτά που με γέμιζαν κι έδιναν νόημα στη ζωή μου δεν είχαν να κάνουν με τη μόδα αλλά με τομείς όπως η διατροφή, η φυσική άσκηση, η αυτογνωσία και η πνευματικότητα. Μέσα από το δικό μου ταξίδι, όλα αυτά τα χρόνια, έμαθα πως η πραγματική ομορφιά βγαίνει από μέσα μας και δεν βασίζεται στα υλικά αγαθά αλλά στις εμπειρίες και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τρόπο ζωής και τον τρόπο σκέψης μας.

Θέλοντας να μάθω περισσότερα αλλά και να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία συμβάλλοντας θετικά στις ζωές των ανθρώπων, αποφάσισα να σπουδάσω Health Coaching (Συμβουλευτική Ολιστικής Υγείας) και να αφήσω πίσω μου τον κόσμο της μόδας. Ήταν κάτι που μου βγήκε πολύ φυσικά αφού είχα ήδη δει εκπληκτικά αποτελέσματα στη δική μου ζωή μέσα από αυτή την αλλαγή και μου είχε γίνει πλέον τρόπος ζωής.

 Έτσι αποφοίτησα από το Institute for Integrative Nutrition* της Νέας Υόρκης, όπου έμαθα καινοτόμες μεθόδους coaching, πρακτικές τεχνικές διαχείρισης του τρόπου ζωής, και πάνω από 100 διατροφικές θεωρίες - Ayurveda, χορτοφαγία, Paleo, ωμοφαγία, Vegan, μακροβιοτική και πολλές άλλες και αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα και να ασκήσω εδώ αυτό το επάγγελμα (health coaching), ώστε να βοηθήσω τους ανθρώπους γύρω μου να ζουν πιο υγιείς κι ευτυχισμένοι.

Σπούδασα με κορυφαίους εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας και ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων:  

 

 • Joshua Rosenthal, Ιδρυτής και διευθυντής του Institute for Integrative Nutrition

 • Walter Willett, MD, DrPH, Πρόεδρος του τμήματος Διατροφολογίας στο Harvard University

 • Andrew Weil, MD, Διευθυντής του Arizona Center for Integrative Medicine

 • Gabrielle Bernstein, Πολυβραβευμένη συγγραφέας και life coach

 • Susan Blum, MD, MPH, Καθηγήτρια στο Mount Sinai School of Medicine

 • Mark Hyman, MD, Ιδρυτής του UltraWellness Center

 • Geneen Roth, Πρωτοπόρος στο Emotional Eating and Empowerment και πολυβραβευμένη συγγραφέας

 • David Wolfe, Ειδικός στην ωμοφαγία και ολιστική διατροφή.

 • Marion Nestle, PhD, MPH, Paulette Goddard Καθηγήτρια Διατροφολογίας, Food Studies and Public Health at New York University

 • Mark Bittman, Συγγραφέας για τους New York Times και πολυβραβευμένος συγγραφέας

 • Joel Fuhrman, MD, Οικογενειακός γιατρός και κορυφαίος ειδικός στη διατροφική θεραπεία

 

Σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

 

Insight 1 & 2

Ολιστική Ιατρική

Yoga & τα 7 Chakras

Holistic AYM (Ayurveda - Yoga - Meditation)

Συναίσθημα & Επίδραση στο Σώμα

Ψυχοσωματική Ιατρική

rawpixel-247358-unsplash.jpg

Η εκπαίδευσή μου με έχει εξοπλίσει με εκτεταμένες γνώσεις στην ολιστική υγεία, στο coaching και την πρόληψη. Αντλώντας από τις γνώσεις και την εμπειρία μου, θα σας καθοδηγήσω να κάνετε θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και να κάνετε καλύτερες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας με πραγματικά και διαρκή αποτελέσματα. Θα αναπτύξετε μια βαθύτερη κατανόηση των επιλογών και του τρόπου ζωής που λειτουργούν καλύτερα για εσάς και θα βελτιώσετε την ενέργεια, την ισορροπία, την υγεία και την ευτυχία σας.

 

Κάθε συνεδρία θα σας εμπνεύσει και θα σας δώσει νέα κίνητρα. Θα μιλήσουμε για πράγματα πέρα από τη διατροφή, επιδιώκοντας να φέρουμε ισορροπία σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όπως την αγάπη και τις σχέσεις, καθώς και την καριέρα και τα χρήματα. Εγώ προσωπικά και προσεκτικά θα σας βοηθήσω να κάνετε απλές, μικρές αλλαγές που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

 

Μάθετε περισσότερα για τη μοναδική μου προσέγγιση.

bottom of page