top of page

Παρ 21 Φεβ

|

Μύρτιλλο Cafe

Τοξίνες - Υγεία - Διατροφή

Όλα οσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να προστατέψετε τον οργανισμό σας & να βελτιώσετε την υγεία σας!

Οι εγγραφές έκλεισαν
Δείτε άλλες εκδηλώσεις
Τοξίνες - Υγεία - Διατροφή
Τοξίνες - Υγεία - Διατροφή

Ημερομηνία & Τόπος Διεξαγωγής

21 Φεβ 2020, 7:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ.

Μύρτιλλο Cafe, Τριφυλίας & Ευσταθίου Λάμψα, (Πάρκο ΚΑΠΑΨ), Αθήνα 115 24

Γενικές Πληροφορίες

Τα τελευταία χρόνια οι δίαιτες και τα προϊόντα "αποτοξίνωσης" έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, προφανώς γιατί νιώθουμε έντονα την ανάγκη να "καθαρίσουμε" τον οργανισμό μας από βλαβερές ουσίες αλλά και συνήθειες. Το άγχος, η καθιστική ζωή, το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα φάρμακα, η μόλυνση του περιβάλλοντος αλλά και οι επεξεργασμένες τροφές που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της σύγχρονης διατροφής είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας και μας δημιουργούν την ανάγκη να "αποτοξινοθούμε". Είναι όμως ασφαλείς και αποτελεσματικές αυτές οι μέθοδοι? Τι λέει η επιστήμη για την αποτοξίνωση? Τι ρόλο παίζει η διατροφή? 

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε όλη την αλήθεια για τις τοξίνες και πρακτικούς τρόπους για να τις βγάλετε από τη ζωή σας. Θα μιλήσουμε για όλα τα είδη τοξινών (Διατροφικές, Περιβαλλοντικές, ακόμα και Συναισθηματικές), ώστε να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του τι είναι, από που προέρχονται, πως μας επηρεάζουν και πως μπορείτε να προστατεύσετε τον οργανισμό σας και να βελτιώσετε την υγεία σας. 

Ημερομηνία:  Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, 7μμ -10μμ

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Myrtillo cafe, Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ), Τριφυλίας & Ευστ. Λάμψα, Αμπελόκηποι (πλησίον Μετρό Πανόρμου) 

Εισηγήτρια: Ελεάνα Κανέλλου, Ολιστική Σύμβουλος Διατροφής & Υγείας

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Μειωμένο κόστος εγγραφής 15€ για όλους όσους ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως και 13/02/2020.

Μετά τις 13/02/2020 το κόστος εγγραφής είναι 20€

Στην τιμή του εισητηρίου περιλαμβάνεται διάλειμμα με καφέ φίλτρου, τσάι, κέικ & φρούτα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 

1. Πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ» και συμπληρώστε την Φόρμα Εγγραφής 

2. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας με εξόφληση του εισητηρίου μέσω PayPal. Η θέση σας κατοχυρώνεται αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής.  

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια: 

Η Ελεάνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή είχε καλλιτεχνικές τάσεις και μια βαθιά επιθυμία να κάνει τον κόσμο γύρω της πιο όμορφο γι’ αυτό και σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων αλλά τελικά την κέρδισε ο χώρος της μόδας κι έφυγε για τη Νέα Υόρκη όπου σπούδασε Σχέδιο μόδας και εργάστηκε σαν ενδυματολόγος/στυλίστρια σε πολύ γνωστές εταιρίες, περιοδικά και κορυφαίους οίκους μόδας.  Παράλληλα έγινε χορτοφάγος, παρακολούθησε σεμινάρια προσωπικής εξέλιξης και αυτογνωσίας, ασχολήθηκε με το διαλογισμό και τη γιόγκα, μελέτησε τη φιλοσοφία της Ανατολής, ταξίδεψε και γνώρισε ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο. Αυτές οι εμπειρίες την έκαναν να συνειδητοποιήσει πως η πραγματική ομορφιά βγαίνει από μέσα μας κι επιτυγχάνεται γνωρίζοντας και φροντίζοντας ουσιαστικά τον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα (διατροφή, άσκηση, αυτογνωσία κλπ.).  Θέλοντας να μοιραστεί την εμπειρία της και να συμβάλλει θετικά στις ζωές των ανθρώπων, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τον κόσμο της μόδας και να σπουδάσει Συμβουλευτική Ολιστικής Διατροφής & Υγείας (HealthCoaching). Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου και εργάζεται ως Ολιστική Σύμβουλος Διατροφής & Υγείας (Health Coach), καθοδηγώντας και υποστηρίζοντας τους πελάτες της να βρουν τη σωστή διατροφή και τον τρόπο ζωής που τους ταιριάζει ώστε να ζουν πιο υγιείς κι ευτυχισμένοι, με περισσότερη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και πάθος για ζωή. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Αυτογνωσίας (Insight I & II), Yoga, Ayurveda, μαθήματα Ολιστικής Ιατρικής και άλλα και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της Ολιστικής Υγείας. Η ίδια είναι πλέον vegan και υποστηρίζει την ολική χορτοφαγία και το βίγκαν τρόπο ζωής. 

Λίγα λόγια για τον χώρο:

Τo Myrtillo αποτελεί μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Ειδικού Σκοπού (Ένταξης ευπαθών ομάδων στην αγορά εργασίας) ιδρυθείσα σύμφωνα με τον νόμο 4019/2011.

Από τον Οκτώβριο 2013 λειτουργεί ως cafe- πολυχώρος Λόγου/Τέχνης, και αποτελεί μια καινοτόμο αυτοδύναμη εργασιακή και εκπαιδευτική μονάδα, όπου όλοι οι εργαζόμενοί της είναι συνυπεύθυνοι για τη βιωσιμότητά της.

Σήμερα το 90% των εργαζομένων στο Myrtilloανήκει στις ευάλωτες ομάδες (άτομα με αναπηρίες).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας: 

Τηλεφωνικά: 6973960263 Με e-mail: eleana@wonderfulliving.org

Εισιτήρια

  • Εισητήριο Σεμιναρίου

    20,00 €

Σύνολο

0,00 €

bottom of page